Guider & anvisningar

Alla strävar efter att ha en plats att kalla hem. En plats att leva i, längta till och ta hand om. En plats där du umgås, byter tankar och idéer och där möjligheten till vila finns. Du sätter din prägel på hemmet, kanske gillar du att snickra och måla, sy och pyssla, möblera och inreda. Det ska kännas och märkas vem som bor där. Önskedrömmar formas runt saker du vill göra med ditt hem.

Ta vara på dina drömmar, de är första steget mot något nytt och bra.

Ge oss möjlighet att inspirera och guida dig. Är hallen en enda röra av kepsar och hjälmar kan hjälmkrokar vara räddningen. De där elementen du tittat snett på ett tag kan döljas med elementskydd. Den slitna trappan till övervåningen behöver inte bytas ut, renovera den och låt den bli bättre än ny.

När dina drömmar om hemmet ska förverkligas vill vi gärna hjälpa dig med våra lösningar mellan golv och tak. Ta del av våra tips och guider för att du ska kunna genomföra ditt projekt på bästa sätt.

Alla guider

 • Golvlister

  Golvlister

  Ytorna kring ditt golv är värda uppmärksamhet. Där ett golv tar slut börjar ett annat. Om inte annat så kommer det ett avslut som ska tas omhand.

 • Väggpanel Alma

  Väggpanel Alma

  Alma är enkel att montera. Ingen spackling, kvistlackning eller målning behövs. Alma är även försedd med målad spontning för att förhindra mörka kanter vid rörelse. Det krävs ingen efterbehandling men den som önskar kan måla direkt på panelen med akrylfärg.

 • Trapprenovering

  Trapprenovering

  Vårt koncept för trapprenovering innehåller ett fåtal komponenter och fungerar oavsett om trappan är öppen, stängd, rak eller svängd. Design och metod för renoveringen passar både yrkeshantverkare och gör-det-självare. Ett enkelt sätt att göra trappan som ny igen.

 • Panel Herrgård

  Panel Herrgård

  Herrgård är en stilren panel som passar i både moderna och klassiska omgivningar. En panel som ger rummet atmosfär

 • Småförvaring Mini

  Småförvaring Mini

  Vi vill skapa plats för dina saker. Genom att maximera ytorna får du ut det mesta av ditt utrymme, så att du även får plats att använda dem. Vår serie som tagit steget utanför garderoben är Singel, Samla, Styra och Hänga.

 • Elementskydd

  Elementskydd

  Med elementskydd kan även elementen bli en välkommen del av hemmets interiör. Elementskyddet i fönstermiljön blir det fundament som du kan bygga vidare på med dina inredningsideér.

 • Akustikpanel

  Akustikpanel

  Akustikpanelen är en unik inredningsdetalj som genom sin utformning, inger en känsla av värme i hemmet.