Unika förvaringsprodukter skapar ordning & reda

Vi vill skapa plats för dina saker. Genom att maximera ytorna får du ut det mesta av ditt utrymme, så att du även får plats att använda dem. Vår serie som tagit steget utanför garderoben är Singel, Samla, Styra och Hänga. De ger möjlighet till att inreda precis där du vill och har behov. Nu kan du få ordning på alla hjälmar och kepsar som ligger lite vartsomhelst. Skapa ordning i förrådet för hockey, ridning, slalom, cykel eller andra aktiviteter. Utnyttja dina små utrymmen och använd vår galglist Samla som går att hänga från tak eller snedtak.

HÄNGA – hjälmkrok

Kepsar, hattar och hjälmar har en tendens att ligga utspridda lite överallt i hemmet. Strukturera med hjälp av HÄNGA och få ordning på dina kepsar och hjälmar. Den trycks enkelt i väggfästet SINGEL, och med hjälp av snäppfästet låses produkten fast. Hjälmkroken passar även utmärkt på skena om du har Lundbergs metallinredning.

HÄNGA har tre inbyggda funktioner, en stork krok för hjälmar/jackor, möjlighet att hänga på en galge och en liten krok för förvaring av nycklar eller liknande.

Flexibelt för alla tillfällen

Förvaringsprodukterna är uppbyggt kring fästet Singel vilket gör att du kan byta innehåll för olika tillfällen. Konsoler, HÄNGA, STYRA passar utmärkt och om du vill kan du byta när du vill, hur du vill. För den som redan har våra metallinrednings-produkter så passar de flesta av våra nya delar även på en monterad skena. Ena dagen kan du klicka i hjälmkroken HÄNGA, andra dagen kanske det är födelsedagskalas och extra förvaring behövs, då passar galgkonsolen STYRA perfekt.

SINGEL – väggfäste, rund och oval

Hängskenan och väggskenan har fått en konkurrent i vårt eleganta väggfäste SINGEL. En unik lösning som är skapad till mindre och lättare kombinationer där man inte har behov av skenor.

Kombinationerna är många och det är du som väljer innehåll. Skruvhålen är placerade så att de blir dolda av produkten som monteras. SINGEL finns i rund och oval form, i färgerna vit, svart och silver.

STYRA – galgkonsol

Klädställningar blir allt populärare att ha i barnrummet. Istället för att bara rada upp kläderna så har vi tagit fram en produkt där inspirationen hämtats från butik. STYRA ger dig inte bara möjligheten att få ordning och reda, dessutom kan du även fronta dina finaste kläder. Passar även perfekt för den som har en liten yta men mycket kläder. Det finns möjlighet att hänga upp till 11 galgar per galgkonsol, och det finns även en krok längst in. STYRA finns i färgerna vit, svart och silver.

SAMLA – galglist

Den smarta vita galglisten monteras i tak, snedtak eller under ett hyllplan. Utnyttja minimala ytor och skapa nya förvaringsmöjligheter! Plana kanter så det går att bygga på med fler lister på rad.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av spännande produktnyheter, erbjudanden och mycket mer.