Skapa rätt stämning med Alma tak- & väggpanel

Alla skivor är ytbehandlade med omsorg för känslan av en penselstruken yta och överst finns en skyddande och hållbar UV-lack. Alma är Svanen-märkt för ett hållbart samhälle samt för hälsans och miljöns skull.

Färdigmålad panelskiva

Alma är enkel att montera. Ingen spackling, kvistlackning eller målning behövs. Alma är även försedd med målad spontning för att förhindra mörka kanter vid rörelse. Det krävs ingen efterbehandling men den som önskar kan måla direkt på panelen med akrylfärg.

Alma finns i 6 respektive 11 mm tjocklek. Det tunnare utförandet är traditionellt betraktat som renoveringsskivor att fästa på befintlig vägg medan 11 mm-tjockleken både kan användas på befintlig vägg men också spikas direkt på reglar (CC 60). Långsidorna på skivorna har not och spont vilket möjliggör dold montering. Skivorna är målade hela vägen in i skarvarna vilket gör att inga mörka partier blir synliga om materialet rör sig.

Takpanel Alma – Panelbräda i lackad MDF

Alma finns i 6 respektive 11 mm tjocklek. Det tunnare utförandet används som renoveringsskiva att fästa på befintlig vägg medan 11 mm-tjockleken både kan användas på befintlig vägg men också spikas direkt på reglar (CC 600). Långsidorna på skivorna har not och spont vilket möjliggör dold montering. Färgkod NCS S 0500-N  

Panelprofiler för Alma