Aktuellt sortiment och viktig information
Stäng Lundbergs använder cookies för att ditt sidbesök ska bli så bra som möjligt. Genom fortsätt användande av sidan accepterar du att cookies används. Läs mer

träffar på produkter och träffar i kategorier .

Träffar på kategorier

Träffar på produkter

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Planera dina skjutdörrar och garderob med Lundbergs

Hög designnivå innebär ofta höga priser. Men inte alltid. Lundbergs förvaring ger dig möjlighet att organisera hemmet med genomtänkta lösningar i exklusiva designspråk. Utan att betala för mycket.

På denna sidan hittar du relevant information om det sortiment som är aktuellt i vårt planeringsverktyg.

Fasta mått-skjutdörrar

För de dörrar som redan har fasta mått är dörrarna 2301 mm höga. Tillsammans med skenor (inkl. hjul) är vårt lägsta rekommenderade höjdmått 2355 mm för den öppning som dörrarna ska passas in i. Skjutdörrarna finns i tre bredder:
610 mm
762 mm
914 mm


Dörrarna i fasta mått har vi på lager och flertalet av våra återförsäljare med och om de inte finns hos en av våra återförsäljare, skickar vi dem inom ett par dagar till återförsäljaren. Det innebär att du antingen kan ta med dem direkt från butik eller få dem till dig inom ett par dagar.

Måttbeställda skjutdörrar

Våra måttbeställda dörrar ger dig en möjlighet att få dina skjutdörrar till hemmet precis som du vill. Du kan beställa en skjutdörrslösning som passar i exakt de mått du har hemma. I sortimentet finns ett brett urval av fyllningar i glas, premiumglas och panel. Du kan anpassa skjutdörrens ram till att matcha ditt hem på bästa sätt. Leveranstiden för våra måttbeställda skjutdörrar är 5-6 veckor. På våra måttbeställda skjutdörrar gäller ej ångerrätten. 

Minimal och maximal öppningsbredd:    

Max: 4555 mm
Minsta:1025 mm 

Minimal och maximal öppningshöjd:

Max: 2700 mm
Minsta:1600 mm

 

Se våra fyra dörrserier

Skjutdörr Entry

Stilrena skjutdörrar i ett traditionellt formspråk, som passar lika bra i tvättstugan som i sovrummet. Entry finns i standardmått men går även att beställa som måttbeställd i vårt planeringsverktyg. I fasta mått finns Entry-dörrarna med en silverfärgad stålram i vit panel, vitt glas eller spegeldörrar. Som måttbeställda dörrar är färgvalen både på ramar och fyllning mycket brett. Välj mellan vita eller silverfärgade tak- och golvskenor.

Se mer om Entry i fasta mått >>

 

Skjutdörr Nordic

En modern klassiker med ram i stål, som passar i alla rum där du vill skapa en bra förvaring. Nordic finns i standardmått men går även att beställa som måttbeställd i vårt planeringsverktyg. I fasta mått finns Nordic- dörrarna i färgerna vitt eller greige, med eller utan glas eller spegel som gör att rummet upplevs större. Som måttbeställda dörrar är färgvalen både på ramar och fyllning mycket brett.

Se mer om Nordic i fasta mått >>

Skjutdörr Decotique

Decotique har en exklusiv kvalitet och stilren design. Denna modell finns i standardmått men går även att beställa som måttbeställd i vårt planeringsverktyg. I standardmått finns dörrarna i vitt glas eller med spegel och alumuminiumramar i svart eller matt silver. Som måttbeställd skjutdörr finns 13 olika färger på glas- eller spegelfyllning. Avdelaren på mitten av dörren är även ett integrerat handtag för en diskret och minimalistisk känsla.

Se mer om Decotique i fasta mått >>


Skjutdörr Switch

Det perfekta valet för att skapa en elegant klädkammare eller rumsdelare. Våra tidsenliga skjutdörrar i design Switch kan på ett snyggt och smart sätt förvandla ett utrymme, skapa ett nytt rum eller helt enkelt ge hemmet ett mer modernt utseende. Switch tillverkas enligt dina exakta mått och förses med en aluminiumram som ger enastående styrka och hållbarhet. Det stora urvalet av fyllnadsmaterial ger möjlighet till olika stilinriktningar. Dörrarna är enkla att montera. Finns enbart i måttanpassat.

Meny