Stäng Lundbergs använder cookies för att ditt sidbesök ska bli så bra som möjligt. Genom fortsätt användande av sidan accepterar du att cookies används. Läs mer

träffar på produkter och träffar i kategorier .

Träffar på kategorier

Träffar på produkter

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Släpp loss kreativiteten! 

I vårt nya planeringsverktyg för skjutdörrar kan du i lugn och ro visualisera ditt kommande inköp - så att dina skjutdörrar matchar ditt hem och stil. Kanske föredrar du en stilren, minimalistisk modell i tonat glas, en klassisk spegeldörr eller varför inte en tidlös skjutdörr med träpanel för varm känsla. 

Steg- för- steg - så funkar planeringsverktyget    

För dig som är rastlös och vill komma igång direkt finns det en kort steg-för-steg guide nedan som visar vad du kan göra. Vill du ha mer information har vi sammanställt en manual med planeringsverktygets funktioner.

Manualen hittar du längst ner på sidan eller genom att klicka här >>

 

Steg 1

Steg för steg 1 planeringsverktyg

Börja med att välja vilken dörrserie som intresserar dig och som du vill planera med i skjutdörrsverktyget. Du kan välja mellan dörrserierna Entry, Nordic, Decotique eller Switch.

Steg 2

Steg för steg 2 planeringsverktyg

 

Nu börjar vi planera. I menyn till vänster gör du val av mått, antal dörrar, färg på ram/tak - & golvskena, utformning av dörren och dess materialval och färg, val av softclose samt val av färg på gavelsidor/ändpaneler.

 

Steg 3

Steg för steg 3 planeringsverktyg

Du kan alltid gå till sammanfattningen för att se vad du har gjort för val och fundera på om det är något du vill byta till istället.

 

Steg 4

Steg för steg 4 maila sammanfattning

När du känner dig nöjd med det lösningsförslag du har skapat, så klickar du på maila för att maila ditt förslag till dig själv eller någon annan. Mailet innehåller en PDF med sammanfattning av alla val du gjort, det rekommenderade priset samt en bild på din lösning. 

 

Meny