Stäng Lundbergs bruker informasjonskapsler for å gjøre brukeropplevelsen din så bra som mulig. Ved å fortsette å bruke nettstedet aksepterer du bruk av informasjonskapsler. Les mer

träffar på produkter och träffar i kategorier .

Träffar på kategorier

Träffar på produkter

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Guide

Unike oppbevaringsprodukter tar steget ut fra garderoben!

Våre nyeste produkter for metallinnredning skaper helt nye muligheter i hjemmet. Vi vil skape plass til tingene dine. Ved å maksimere flatene får du utnyttet plassen best mulig.

Vår nye serie som har tatt skrittet ut av garderoben, er Singel, Samla, Styra og Hänga. Med disse kan du innrede akkurat hvor du vil og på den måten du vil. Nå kan du få orden på alle hjelmer og capser, som ofte blir liggende å flyte. Skap orden i utstyret til hockey, ridning, slalåm, sykkel eller andre aktiviteter. Utnytt de små rommene, og bruk vår hengerlist Samla som kan henges både i tak og skråtak.

Fleksibelt til alle situasjoner

De nye produktene er bygget rundt Singel-festet, som gjør det mulig å bytte innhold etter hva du trenger. Konsollene HÄNGA og STYRA passer utmerket og kan når som helst byttes slik du vil. Og for deg som allerede har noen av våre metallinnredningsprodukter, så passer de fleste av våre nye deler også på eksisterende skinner. Den ene dagen kan du bruke hjelmkroken HÄNGA, den neste er det kanskje bursdagsselskap og behov for ekstra oppbevaringsplass, da passer hengerkonsollen STYRA perfekt.

SINGEL – veggfeste, rundt og ovalt

Nå har hengeskinnen og veggskinnen fått en ny konkurrent i vårt nye og elegante veggfeste SINGEL. En unik løsning som er laget for mindre og lettere kombinasjoner der man ikke trenger skinner.

Kombinasjonene er mange, og det er du som velger innholdet. Skruehullene er plassert slik at de skjules av produktene som monteres. SINGEL finnes i rund og oval form, i fargene hvit og sølv.

Se produkter her >

HÄNGA – hjelmkrok

Capser, hatter og hjelmer har en tendens til å ligge strødd overalt i hjemmet. Rydd opp ved hjelp av HÄNGA, så får du orden på capsene og hjelmene. Den trykkes enkelt inn i veggfestet SINGEL, og ved hjelp av klikkfestet låses produktet fast. Hjelmkroken passer også utmerket på skinne hvis du har Lundbergs metallinnredning.

HÄNGA har tre innebygde funksjoner, en stor krok til hjelmer/jakker, mulighet for å henge på en henger og en liten krok til oppbevaring av nøkler eller lignende.

Se dette produktet >

STYRA – hengerkonsoll

Det blir stadig mer populært å ha klesstativ på jenterommet. I stedet for å bare henge klærne på rad og rekke, har vi laget et produkt som er inspirert av butikkene. STYRA gir deg ikke bare mulighet til å få orden og system, den lar deg også vise frem de fineste klærne dine. Passer også perfekt for deg som har liten plass, men mye klær. Det er mulig å henge opptil 11 kleshengere per hengerkonsoll, og det er en krok helt innerst. STYRA finnes i fargene hvit og sølv.

Se dette produktet >

SAMLA – hengerlist

Den smarte, hvite hengerlisten kan monteres i tak, skråtrak eller under en hylle. Utnytt selv de trangeste plassene og skap nye oppbevaringsmuligheter. Flate kanter, slik at det er mulig å bygge på med flere lister på rad.

Se dette produktet >

Meny