Stäng Lundbergs bruker informasjonskapsler for å gjøre brukeropplevelsen din så bra som mulig. Ved å fortsette å bruke nettstedet aksepterer du bruk av informasjonskapsler. Les mer

träffar på produkter och träffar i kategorier .

Träffar på kategorier

Träffar på produkter

Inga träffar. Prova ett annat sökord.

Guide

Forny rommet med radiatorskjulere

Radiatorskjulerne våre gir radiatorene muligheten til å bli en dekorativ del av hjemmets innredning. Et innslag som tåler å bli sett. Velg ønsket design blant modellene våre, og kompletter med et valgfritt vindusbrett. Når du kombinerer med alternativene våre for montering, har du alt du trenger for en personlig og unik løsning.

Radiatorskjuler Yoko

En perfekt kombinasjon av asiatisk harmoni og sval skandinavisk design. Med Yoko kan du skape en personlig stil. Radiatorskjuleren utstråler en diskré eller fremtredende karakter avhengig av hvor du velger å plassere og montere den. Det rene og enkle gir også en moderne og eksklusiv følelse.

Radiatorskjuler Klara

Klara gir en lys og diskré helhet som skaper en herlig atmosfære i hjemmet. Det klassisk hvite kombinert med tradisjonelt utformede linjer, gjør Klara perfekt for mange forskjellige stiler slik som shabby chic, rustikk eller klassisk.

Radiatorskjuler Olivia

Olivia er en forseggjort og pen radiatorskjuler. Den gir en luftig følelse med glatte profiler som rammer inn og utstråler kvalitet. Velg hvordan du vil den skal oppfattes – som et frittstående designmøbel eller som en del av innredningen.

Radiatorskjuler Elsa

De rette og stilrene skandinaviske linjene rammer inn Elsa og gir en følelse av renhet og enkelhet. Et perfekt alternativ for et hjem med moderne eller klassisk innredning. Bruk linjene for å understreke enkelheten, eller benytt dem til å bryte mot resten av interiøret.

Få det nøyaktig som du vil
– faste mål, gjør det selv, bestill etter mål

Når du velger en radiatorskjuler fra oss, er det også et valg av metode frem til en ferdig løsning. Alle målene i standardseriene i kombinasjon med muligheten for å seriemontere, passer for mange. Hjemmefikseren kan sette sammen sin egen radiatorskjuler med produktene vi har for dette i sortimentet. Sist, men ikke minst har vi radiatorskjulere og vindusbrett som bestilles etter mål, der vi har det største materialtilbudet.

For de målbestilte radiatorskjulerne finnes det en bestillingsseddel med alle tilgjengelige alternativer på hjemmesiden vår lundbergs.com. Du finner den under kategorien "Brosjyrer & Media". Fyll ut valgene dine, og lever den i butikken.

Meny